Byggställning

Byggställningar och intäckningsprodukter •

Om oss

Nöjda kunder sedan 2013

Ställningsgrossisten Sverige AB grundades av Marcus Parbrand 2013 och i dag finns vårt huvudkontor och lager i Linköping. Vi har ställningar för byggentreprenörer, men bland våra kunder finns även fastighetsägare, bilverkstäder samt företag inom industri och kraftverk. Utöver byggställningar tillhandahåller vi arbetsbockar och intäckningsprodukter. Med mer än 25 år i branschen vet vi vad som krävs för att lagerhålla produkter som håller hög kvalitet till marknadens bästa priser. Tack vare vårt stora moderna lager kan vi snabbt förse våra kunder med den ställning som de efterfrågar.

Vi pressar priserna

Ställningsgrossisten Sverige AB importerar ställningar direkt från en leverantör i Madrid, Spanien. Detta gör att vi kan hålla mycket konkurrenskraftiga priser. Ställningarna i aluminium finns i en rad utföranden och det är även möjligt att beställa specialanpassade modeller. När ni kontaktar oss kan vi se till att skapa ett ritningsförslag i ett CAD-program så att ni får en modell som passar just era behov.

Byggställningar med garanti

Vi har valt att samarbeta med en tillverkare av högkvalitativa byggställningar. Därför kan vi erbjuda en garanti på tio år när ni handlar en produkt hos oss. Genom åren har vi tillhandahållit ställningar till en rad nöjda kunder runtom i landet.

Vi har goda referenser och vi delar gärna med oss av detaljer kring tidigare projekt och specialritade byggställningar.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi hjälper privatpersoner och företag som är i behov av en kvalitativa och säkra byggställningar.

  Adress:
  Gottorpsgatan 6
  582 73 Linköping

  Telefon:
  013-101 030

  E-post:
  offert@byggstallning.net

  Orgnr:
  556908-8551

OM OSS

Vi hjälper privatpersoner och företag som är i behov av en kvalitativa och säkra byggställningar.

Byggställning.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Ställningsgrossisten Sverige AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Gottorpsgatan 6
582 73 Linköping

013-101 030

offert@byggstallning.net

Orgnr:
556908-8551