Byggställning

Byggställningar och intäckningsprodukter •

Byggställningar

Välkommen till oss när du är i behov av en säker byggställning. Vi arbetar mot både privatpersoner och företag som söker byggställningar för inomhus- eller utomhusbruk. Vårt specialområde är rullställningar och vi arbetar främst med märket Alufase. För dig som kund innebär det högkvalitativa produkter i kallpressad aluminium med en lång livslängd. Ställningarna tillverkas i företagets egna fabrik utanför Madrid i Spanien. Beställ en gratis offert utan vidare förpliktelser redan idag för att se förväntat pris.

Att köpa byggställning billigt i hög kvalitet

När du bygger måste säkerheten komma först. Vi säljer därför byggställningar i hög kvalitet med lång livslängd som är tillverkade i aluminium. De är stadiga och finns i olika utföranden och höjder beroende på ditt behov. Förutom spanska Alufase är ett känt märke på en byggnadsställning Instans/Zip-up. Båda fabrikaten har sina fördelar men en ställning från Alufase är alltid Zip-up kompatibel oavsett modell och det är godkänt att blanda de båda märkena enligt Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Vi har i dagsläget de två rullmodellerna 300 och 400 från Alufase i vårt lager.

Byggställningar i aluminium för tåligheten

Oavsett vilken rullställning från Alufase du väljer är den Zip-up kompatibel och tålig. Vi saluför modellerna 300 och 400.

 • Ställningarna från Alufase är bland de bästa på marknaden
 • De är kallpressade vilket gör ställningarna starkare och ökar livslängden tio gånger mot svetsade varianter
 • Alla ställningar är kompatibla med Zip-up

Byggställning till ett bra pris

Vänd dig till oss när du är i behov av byggställningar i aluminium till ett lågt pris. Tack vare att produkterna kallpressas istället för att svetsas blir de mycket tåligare. De anses vara tre gånger starkare och ha en tio gånger så lång livslängd. Vi säljer två modeller av rullställningar vilka finns i olika varianter. Den stora skillnaden är avståndet mellan ramens stegpinnar. Höjden på själva ställningarna varierar från två meter upp till åtta meter. Beställ en kostnadsfri offert redan idag för att få ett uppskattat pris för byggställning.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi hjälper privatpersoner och företag som är i behov av en kvalitativa och säkra byggställningar.

  Adress:
  Gottorpsgatan 6
  582 73 Linköping

  Telefon:
  013-101 030

  E-post:
  offert@byggstallning.net

  Orgnr:
  556908-8551

OM OSS

Vi hjälper privatpersoner och företag som är i behov av en kvalitativa och säkra byggställningar.

Byggställning.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Ställningsgrossisten Sverige AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Gottorpsgatan 6
582 73 Linköping

013-101 030

offert@byggstallning.net

Orgnr:
556908-8551