Byggställning

Byggställningar och intäckningsprodukter •

Intäckningsprodukter

Vänd dig till oss när du är i behov av produkter som väderskyddar din byggställning. Vi har ett komplett utbud av olika typer av intäckningsprodukter. I sortimentet finner du ställningsväv, plast och olika tillbehör av mycket hög kvalitet. En av våra styrkor är att vi har ett stort lager och vi kan tack vare det leverera direkt. Hos oss hittar du modeller som lämpar sig väl för det bistra nordiska klimatet och de är avsedda för både sommar- och vinterbruk.

Skydda byggställning med vårt omfattande sortiment

När du tar del av vårt kvalitativa utbud hittar du såväl intäckning i plast som fågelnät. Vi kan erbjuda ett sortiment med modeller i flera olika storlekar, allt för att du enkelt ska finna den produkt som passar din byggställning. Vi håller låga priser men tummar aldrig på kvaliteten. Vårt företag direktimporterar ställningsväv och övrigt sortiment från ledande tillverkare. Vår affärsidé bygger på att vi är ett kundnära företag. Rådgör gärna med oss om du är osäker på vilken intäckningsprodukt som passar för just ditt ändamål.

Fördelar med att beställa intäckningsprodukter till byggställningar från oss

Det finns en rad fördelar med att beställa intäckning i plast eller ställningsväv från oss:

 • Vi lagerhåller ett stort sortiment
 • Produkterna lämpar sig såväl för byggföretag som privatpersoner
 • Direktimport leder till låga priser

Ställningsväv till ett bra pris

Kontakta oss när du är i behov av intäckningsprodukter till byggställningar till bra priser. Vi är en av landets ledande leverantörer och tack vare vår långa branscherfarenhet har vi hittat sätt att pressa kostnaderna. Vi satsar på ett personligt bemötande och värnar om att du som kund hittar rätt och blir 100 % nöjd med ditt köp. Tack vare direktimport från Alufase kan vi även erbjuda ett bra pris för byggställning. Hör av dig till oss så förser vi dig med mer information om våra produkter.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi hjälper privatpersoner och företag som är i behov av en kvalitativa och säkra byggställningar.

  Adress:
  Gottorpsgatan 6
  582 73 Linköping

  Telefon:
  013-101 030

  E-post:
  offert@byggstallning.net

  Orgnr:
  556908-8551

OM OSS

Vi hjälper privatpersoner och företag som är i behov av en kvalitativa och säkra byggställningar.

Byggställning.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Ställningsgrossisten Sverige AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Gottorpsgatan 6
582 73 Linköping

013-101 030

offert@byggstallning.net

Orgnr:
556908-8551